Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Twitch icon

Twitch Desktop for Mac 8.0.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz Oylanmadı)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Twitch Desktop for Mac – Oyun Platformu

 

Twitch Desktop for Mac, herhangi bir hevesli oyuncu için herhangi bir sunum gerektirmeyen inanılmaz derecede güçlü bir platform. Canlı video oyun akış seçeneklerinin ilginç bir karışımını sağlar.

Her ne olursa olsun, mükemmel değildir ve onu bir web tarayıcısı yardımıyla çalıştırmak zorunda kalmak, bazıları için can sıkıntısı yaratabilir. İyi haber; şimdi başka bir seçenek var: Twitch Masaüstü Uygulaması .

Sadece adını okuyarak anlayabileceğiniz gibi, platformun işlevselliğinin çoğunu daha odaklanmış ve daha az dikkat dağıtıcı bir ortamda doğrudan bilgisayarınızın masaüstüne getirir.

Baştan sona tasarlanmış ve sorunsuz çalışır

Uygulama, Windows’un modern sürümlerini çalıştıran bilgisayarlarda çok düzgün çalışıyor, sağlam bir his veriyor ve evde görünüyor. Arayüz, yumuşak geçiş efektleri ve çok minimalist bir düzen ayarıyla çok duyarlı ve sezgiseldir. Genel etki, “tıknaz” yazı tipleri ve sağlanan her iki UI temasında da aynı derecede iyi görünen uygun renk şemasıyla tamamlanır.

Tüm favori oyun topluluklarınız tek bir yerde

Bununla birlikte, Twitch Masaüstü Uygulaması size çevrimiçi video oyun akışlarını veya öğreticileri izleyebileceğiniz, ayrıca arkadaşlarınızla, abonelerinizle veya doğrudan şu anda yayın yapan kişiyle sohbet edebileceğiniz rahatlatıcı bir ortam sağlar. Görünür basitliğine rağmen, uygulama aslında özellikle Gizlilik ve Bildirimler alanlarında beklediğinizden daha fazla özelleştirme özelliği sunuyor.

Twitch