Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
CleanMyPC ikon

CleanMyPC 1.2.12.2178

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

CleanMyPC – Bilgisayar Hızlandırma Programı

 

CleanMyPC, gereksiz dosyaları kaldırmak ve kayıt defterini birleştirmek sureti ile bilgisayarı hızlandırmak için kullanılan bir optimizasyon yazılımı.

CleanMyPC, yer açmak için Windows kayıt defteri anahtarlarınızda bir birleştirme görevi gerçekleştirebilen bir uygulamadır. Kullanıcı dostu arayüzü ile programı başlattığınızda, oluşabilecek herhangi bir sorunu önlemek için tüm kayıt defterini yedekleyebilirsiniz. Kayıt defterini birleştirmenin yanı sıra, hataları düzeltmek için de tarayabilirsiniz.

Böylece kayıt defteri bütünlüğünü, COM/Active, kaldırma ve yazı tipi girişlerini, paylaşılan DLL’leri, uygulama yollarını, yardım dosyaları bilgilerini, Windows başlangıç ​​öğelerini, dosya uzantılarını, geçmiş listesini, yazılım ayarlarını ve dosya veya yol referansını kontrol edebilirsiniz.

Ek olarak, sistem başlangıcında otomatik olarak çalışan programları düzenleyebilir, Tarayıcı Yardımcı Nesneleri (BHO’lar) söz konusu olduğunda Internet Explorer’ı yönetebilir ve ayrıca web tarayıcıları için bir gizlilik silgisi kullanabilirsiniz (örn. ziyaret geçmişi, çerezler ve önbelleğe alınmış dosyalar). ), Windows (örn. geçici klasör, Geri Dönüşüm Kutusu) ve ortak programlar (örn. MS Office son dosya listesi).

Ancak aracı, çıkarılabilir aygıtlardaki eksik dosyaları yok sayacak, Messenger Hizmeti başlıklarına sahip pop reklamları almayı durduracak, kayıt defteri için bir istisna listesi oluşturacak ve Windows’ta bulunan gelişmiş araçları (örneğin disk temizleme ve birleştirici, Kayıt Defteri Düzenleyicisi) kullanacak şekilde de ayarlayabilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

CleanMyPC