Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

EditPlus 5.7

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

EditPlus – HTML PHP ve Java Düzenleyici

 

EditPlus, PHP düzenleyicisi, Java düzenleyicisi, HTML düzenleyicisi ve Hex Viewer olarak da kullanılabilen ve ayrıca sözdizimi vurgulama sağlayan kullanışlı bir Not Defteri yazılımıdır.

Arayüz sizi gerçekten çok daha gelişmiş bir araçla uğraştığınıza inandırabilir, ancak tüm görünüm, harika özelliklerinden yararlanırken size yardımcı olmak için yapılmıştır. Ana pencere, belge içeriği sağ tarafta görüntülenirken metin belgelerini anında açmanıza yardımcı olacak bir dosya tarayıcısı içerir. Ayrıca, genellikle metin editörlerinde bulunan bazı istatistiklere sahiptir ve bunlar mevcut satırı ve sütunu içerir.

Temel metin düzenleme araçlarını bir kenara bırakan bu program, URL vurgulama, sözdizimi, sözcük ve küme ayracı vurgulamanın yanı sıra, yalnızca ihtiyaçlarınıza tam olarak uyacağından emin olmak için tamamen özelleştirilebilir bir kullanıcı arayüzü ile birlikte gelir. Ek olarak, otomatik tamamlama, sözcük kaydırma, dosya kodlama, pano izleme, günlük dosyası izleyici ve otomatik girinti özelliklerine sahiptir.

EditPlus yalnızca metin ve HTML belgelerini değil, aynı zamanda Java, PHP, Perl, XML, CSS, Ruby, Python ve diğer pek çok belgeyi de destekler, bu nedenle kodlama yaparken gerçekten yararlı olabilir. Değişiklikleri anında görmenizi sağlamak için tarayıcı işlevinde bir önizleme de vardır.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

EditPlus