Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
PeaZip ikon

PeaZip for Linux 8.8.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz Oylanmadı)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

PeaZip for Linux – Ücretsiz Sıkıştırma Programı

 

PeaZip for Linux, bilgisayarınızda oluşturduğunuz dosya ve klasörler için daha fazla alandan yararlanmak adına kullanacağınız ücretsiz sıkıştırma programı.

WinRar, WinZip ve benzeri genel amaçlı arşiv yöneticisi uygulamalarına çapraz platformlu, tam özellikli ancak kullanıcı dostu alternatif bir sıkıştırma programıdır.  180’den fazla arşiv formatını açmak destekler; 001, 7Z, ACE (*), ARC, ARJ, BZ2, CAB, DMG , GZ, ISO, LHA, PAQ, PEA, RAR, TAR, UDF, WIM, XZ, ZIP ZIPX gibi…

Bu yazılım, arşiv dosyalarının düzenlenmesi, görüntülenmesi, taranması ve aranması için güçlü ve eksiksiz bir dosya yöneticisi kurar, çok çeşitli veri güvenliği işlevlerine sahiptir: güçlü şifreleme (AES, Twofish, Serpent), şifreli şifre yöneticisi, isteğe bağlı iki faktörlü kimlik doğrulama (şifreleme) şifre ve anahtar dosya ile), güvenli silme ve dosya karma araçları içerir.



Bu yazılım Açık Kaynak LGPLv3 lisansı altında, herhangi bir kullanım için ücret ödemeniz gerekmez. Tüm PeaZip paketleri güvenli indirmelerdir ve reklam veya zararlı yazılım içermez. Üstelik Linux ve Windows için taşınabilir paketler kurulum gerektirmez: basitçe uygulamayı çıkartın ve kullanın.

PeaZip for Linux VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

PeaZip