Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Livestream ikon

Livestream 6

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Livestream – Canlı Yayın Programı

 

Livestream,  eğitim materyallerini  sunmak için DV kamera görüntüleri, web kamerası görüntüleri, oyunların ve masaüstü sohbetlerini tek tıklamayla canlı yayın ile sunabilirsiniz.

Program sayesinde, diğer insanlara bir video akışı üzerinden BT veya BT ile ilgili olmayan görevlerin nasıl gerçekleştirileceğini öğretme konusunda özel bir yeteneğe sahip belirli bir tür kullanıcıya hitap eder. Bununla beraber DV kameranızdan, web kameranızdan ve hatta bilgisayarınızın ekranından videoyu hızlı ve kolay bir şekilde paylaşarak genel ilgi alanlarını veya özellikle küçük bir izleyici grubu için bir şeyler sunabilirsiniz.

Programın grafiksel kullanıcı arayüzü, iyi sınırlandırılmış düğmeler ve eylem bölgeleri ile oldukça anlamlıdır. Yayın, sohbet, tanıtım ve oynatıcıya ayrılmış dört bölümden oluşur. İlki, gerekli hususları zaten halletmiş olduğunuz sürece, butona tek bir tıklama ile yayını başlatmanıza izin verir. Ayrıca, isteğe bağlı kitaplığa otomatik olarak kayıt eklemeyi veya canlı akış kaydı ve mobil akış özelliklerinin yanı sıra otomatik pilotu da seçebilirsiniz. Ayrıca seçilen kamera için çıkış video ayarlarının her özelliğini, ses bit hızını ve diğer ilgili seçenekleri ayarlayabilirsiniz.

Ayrıca, masaüstü ekran yakalama seçeneklerini ve oyunla ilgili metin rengi, konumu veya oyunun FPS oranını kontrol etme seçeneklerini ayarlamanızı ister. Son olarak, programda en sık kullanılan eylemler için kısa yol tuşlarını da kişiselleştirerek seçebilirsiniz.

Livestream