Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Asphalt 8 ikon

Asphalt 8 for Android

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz Oylanmadı)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Asphalt 8: Gerçek Yarış Oyunu

 

Asphalt 8 for Android, bir çok araba yarışı oyunu içerisinden en ünlü olanlardan biridir. 8 300’den fazla lisanslı araç, aksiyon dolu yarışlar, 75’ten fazla pist ve hem çevrimiçi hem de çevrimdışı moda sahiptir.

Asphalt 8’de oyuncular Lamborghini Veneno, Bugatti 16.4 Grand Sport Vitesse, Ferrari LaFerrari, McLaren P1, Porsche 911 GT3 RS, Ducati Monster 1200 ve daha fazlası gibi lisanslı üreticilerin 220 220’den fazla yüksek performanslı araba ve bisikletini kullanabilirler.  Ayrıca, arabaları benzersiz kılmanıza yardımcı olabilecek 2.300 çıkartmanın yanı sıra 40’tan fazla yüksek hızlı pist de mevcuttur. Ayrıca, Asphalt 8, eğlenceli bir oyundur ve fizik yasalarına saygı duymakla daha az ilgilidir, bu yüzden çok fazla uçuş ve namlu yuvarlanması olacak.

Bu oyun, tek ve çok oyunculu modlar ve asfaltta drift yapmak için farklı fırsatlar sunuyor. Nevada Çölü’nden Tokyo’ya kadar pek çok manzara ve senaryoyu keşfet. Farklı meydan okumalar, sınırlı süreli etkinlikler ve farklı araçlar seni bekliyor.

Rampalardan fırla, araban veya motosikletinle simülasyonda yer çekimini hiçe say, fizik kurallarını altüst et. Taklalar atarak ve havada 360 derece dönerek yaptığın akrobasilerle rakiplerinle kapışabilir ya da yapay zekaya karşı veya tek oyunculu modda oynayabilirsin. Rekabet ederken azami hıza ulaşmak ve bitiş çizgisine giden en hızlı rotayı bulmak için araba veya motosiklet ile havada akrobasiler yap.

Kişiselleştirme seçenekleri kullanılarak ekran simgeleri ve kontrolleri kişiselleştirilip her oyuncu için en iyi oyun tarzı seçilebilirsiniz. Sık sık güncellenen ekstra içeriklerle eksiksiz bir Asphalt 8 deneyimi yaşa. Araba ve motosiklet sürücüleri için pek çok meydan okumayla Kariyer modunda farklı sezonlar ve canlı etkinliklerde oyna. Asfalt yarışına yepyeni bir soluk getiren Kapı Drifti ve Salgın modlarına göz at. Sınırlı Süreli Kupalarda, oyuna en son gelen hızlı arabalara erken erişim de dahil pek çok muhteşem ödül kazan!

Asphalt 8

OYUNDAN KESİTLER