Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
StarMaker ikon

StarMaker Karaoke for Android

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz Oylanmadı)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

StarMaker Karaoke for Android – Karaoke Uygulaması

 

 

StarMaker Karaoke for Android, android mobil cihazlarda karaoke yapmak veya toplulukla karaoke yapmak için sizlere yardımcı olan bir uygulamadır.

Google Play Store, çeşitli ilginç uygulamalara ev sahipliği yapar, ancak kullanıcıların yaratıcı yönlerine dokunmalarına ve yeteneklerini sergilemelerine yardımcı olan bazı uygulamalar vardır. Bu tür uygulamalardan biri StarMaker karaoke uygulamasıdır. Şarkı söylemek ve parça kaydetmek için en popüler uygulamalardan biridir.

Türk halk müziği, türk sanat müziği, pop, hiphop ya da arabesk türü milyonlarca şarkı ile ve milyonlarca kullanıcısı ile karaoke yapma konusunda çok zengin imkanlar sunmaktadır.  Karaoke şarkılara ortam efektleri sağlar. Daha sonra yaptığınız şarkıları çeşitli sosyal platformlarda paylaşmanızı sağlar.

Uygulama, özelliklerinin ve kullanabileceğiniz tüm güzel araçların bir sunumuyla başlar. Uygulamayı başlattıktan sonra yapmanız gereken ilk şey bir hesap oluşturmaktır. Yalnızca Google hesabınızı kullanarak oturum açabilirsiniz, Facebook veya e-posta adresi kullanma seçeneği yoktur. Ardından, arkadaşlarınızın sizi ağda bulabilmesi için bir kullanıcı adı yazmanız gerekecek. Arayüz gerçekten güzel bir tasarıma sahip ve malzeme tasarımı kullanıyor, ancak bir yan menüsü yok. Düzeni oldukça sıra dışı, alışmak için biraz zamana ihtiyacınız olacak.

Kontrol edebileceğiniz birçok bölümü olan keşif bölümü ile açılır. Diğer kullanıcıların yapmış olduğu kayıtları dinleyebilir ve sosyal ağlarda arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Diğer kullanıcıların yaptığı şarkıları söyleme seçeneği de var. Tüm kayıt listesine göz atmak için aşağı kaydırın. En son şarkıların ve kayıtların olduğu bir bölüm var. Uygulama, kullanıcıların kayıtlar hakkında yorum yapmasına veya bir yıldızla derecelendirmesine izin vermez.

Uygulama, her tür şarkıyı kaydetmenize ve diğer kullanıcılara karşı kazanmak için rekabete katılmanıza izin verir. Haber bölümü, kullanıcılara American Idol dahil olmak üzere her türlü seçmelere kaydolma seçeneği sunuyor. Tek yapmanız gereken bir şarkı seçmek ve kayda başlamak. Kaydolabileceğiniz birçok yarışma var ve her birinin bir son teslim tarihi var. Hepsi kategorilere ayrılmış birden fazla şarkı arasından seçim yapabilirsiniz. Bunları ülkeye veya türe göre filtreleme seçeneği bile var.

StarMaker

BİLGİSAYARDAN KULLANIM VİDEOSU