Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
MuseScore ikon

MuseScore 4.2.1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

MuseScore – Nota Oluşturma ve Nota düzenleme Yazılımı

 

MuseScore, müzik ve beste yapmak için kullanılan bir programdır. Ayrıca mevcut notaları düzenleme ve notaları pdf olarak kaydetme imkanı sağlar.

İstenilen sonuca bağlı olarak çok çeşitli yöntemler kullanılarak ses üretilebilir. Müzik söz konusu olduğunda, bilgisayar hem güçlü bir işlem birimi hem de yalnızca klavye ve fareyi kullanarak şarkı oluşturmanıza izin veren araçlarla bir enstrüman haline geldi. Daha özel bir şekilde, MuseScore , kaydırıcılar ve düğmeler yerine çıtalara ve notalara vurgu yaparak yaratma konusunda farklı bir yaklaşım sunar. Müzik oluşturma uygulamalarıyla ilgili deneyiminiz ne olursa olsun, özelliklerle tanışmak endişelenecek bir şey değildir. Sezgisel bir tasarım ve hızlı erişilebilir işlevlerle, uygulamanın sizi göz açıp kapayıncaya kadar çalıştıracağından emin olabilirsiniz.

İşlevleri doğrudan kendi başınıza keşfetmeye bir alternatif olarak, size zaman ayırabilir ve birkaç örnek yükleyebilir veya hatta yeni şarkılar indirebileceğiniz ve hazır hissettiğinizde kendi şarkılarınızı yükleyebileceğiniz çevrimiçi bir topluluğa hızlı bir şekilde bağlanmak için bir yan panel kullanabilirsiniz. kreasyonlar. Yaratılış açısından tek sınır hayal gücünüzdür. Sınırsız sayıda çıta oluşturma, her notayı, özel enstrümanları, nefesleri ve duraklamaları, anahtar ve zaman imzalarını kullanma imkanı ile olasılıklar sonsuzdur.

Çok çeşitli enstrümanlara ve hatta birkaç görsel özelleştirme seçeneğine ek olarak, uygulamanın bir başka önemli avantajı daha vardır. Dışa aktarma seçenekleri çoktur ve uygulamanın özel proje türü olan MID, WAV, FLAC, OGG’den sayfa düzenini işlemek için PDF ve PNG’ye kadar desteklenen formatlarla büyük bir esneklik sağlar.

Akıllı sekme desteği ile aynı anda birden fazla proje üzerinde çalışılabilir. Dahası, özelleştirme de önemli bir rol oynar, yukarıda belirtildiği gibi, çeşitli stil seçenekleri hizmetinizdedir. Görsel ayarlamalar yapmanın yanı sıra, notalar ve davranışla ilgili teknik ayrıntılar ve çıtanızın sahip olduğu satır sayısı değiştirilebilir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

MuseScore