Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Visual Studio Code ikon

Visual Studio Code for Mac 17.6.0.49

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz Oylanmadı)
Loading...
  • Ana Sayfa
  • Mac
  • Visual Studio Code for Mac 17.6.0.49
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Visual Studio Code for Mac

 

Visual Studio Code for Mac, Web uygulamaları ve bulut programları oluşturmak için tasarlanmış güçlü bir IDE’dir. Araç hafiftir ve Visual Studio’nun işlevselliğine benzer, ancak modern görünümlü bir arayüzde paketlenmiş kapsamlı revizyon ve derleme yardımcı programlarına sahiptir.

Programın dikkat çekici özelliklerinden biri, programın size sunduğu Git denetim yetenekleridir. Çeşitli yazılım türlerinin test etmek için kullanılmakla beraber, bunların oluşturulmasını, paketlenmesini ve hatta konuşlandırılmasını kolaylaştırır.

Program içinde birkaç görev oluşturabilir, bunları istenen projeye kaydedebilir ve uygun argümanları oluşturarak hızlı bir şekilde yapılandırabilirsiniz. Örnek kod parçacıklarını kullanabilir ve daha sonra kaydedebileceğiniz kendi kod parçalarınızı oluşturabilirsiniz.

Projeleri metin dosyaları olarak dışa aktarabilir ve C #, C ++, Clojure, F #, HTML, JSON, Java, Lua, PHP, Perl, Python, SQL, Visual Basic, XML ve diğerleri dahil olmak üzere çoklu programlama dili ile çalışır. Ayrıca, program Node.js ve ASP.NET’teki gelişimi destekler.

Programın sezgisel GUI’si, aynı anda birkaç örneği açmanıza olanak tanır ve ikiye ayrılabilen esnek bir çalışma alanına sahiptir. Bu özellik, kod karşılaştırmasını kolaylaştırır ve sorunları görsel olarak tanımlamanızı sağlar. Güçlü arama motoru bileşenleri, dosyaları, programları veya adla eşleşen herhangi bir öğeyi bulmanızı sağlar. Git işlevi, ayrılmış yerel klasör aracılığıyla bir havuzla çalışmanıza olanak tanır. Deponun kökünü açarak mevcut tüm Git özelliklerine erişebilirsiniz.

Program ayrıca değişkenleri ve bileşenleri izlemenize yardımcı olmak için tasarlanmış bir hata ayıklama işlevine sahiptir. Ayrıca, Çağrı Yığını özelliğini tanımlanmış kesme noktalarını da kontrol edebilirsiniz. Yine ayrıca bu program kod yazmak için harcanan zamanı önemli ölçüde azaltmanıza yardımcı olabilecek bir özellik olan snippet’lerin kullanımını destekler.

Yüklenen uygulamayı kolayca başlatabilir veya seçilen kodu ana komut dosyasına ekleyebilirsiniz. Program özelleştirilebilir, çalışma alanının düzeninden HTTP, Arama veya CSS yapılandırmasına kadar çeşitli ayarları değiştirmenize izin verir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!
Visual Studio Code