Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

The Grand Mafia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz Oylanmadı)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

The Grand Mafia

 

En Efsane Mafya Lideri Olmaya Hazır Mısınız?

Eski mafya babamızın ölümünden beri ailemiz tüm mafya çetelerini bir araya getirecek güçlü bir lider arayışında. Ekibinizi güçlendirmek için yeraltı dünyasındaki en yetenekli hırsızları, askerleri, atletleri ve işadamlarını bulmalı ve işe almalısınız. Yeraltı dünyasını ele geçirmek için savaşın, hakimiyet kurun ve bir suç ustası olun!

The Grand Mafia

OYUN VİDEOSU

Oyun Özellikleri:

☆Yeraltı Dünyasını Ele Geçirin☆

Oyuncuların adaleti kendi ellerine alarak şehirdeki diğer oyuncularla savaşması gerekiyor. Farklı iş sektörlerini ele geçirmek için acele edin. Daha iyi bir hayat arayışında olan şehir sakinleri size bir kurtarıcı gözüyle bakacak. Şık görüntünüz ve gizemli havanız ile mankenleri ve ünlüleri suç hayatına katılmaya ikna edin!

☆Farklı Asker Seçenekleri☆

Oyunda birçok farklı asker seçeneği bulunuyor. Gangster, Katil, Motorlu Grup ve Saldırı Araçları emrinizde! Her asker türü farklı özelliklere sahip. Sadık askerlerinizi yükseltmeli ve ekip oluşumunu dikkatli seçmelisiniz. Bazen agresif ve saldırgan olmanız gerekirken, bazen savunmaya geçmeniz gerekebilir. Zaman zaman ise, işlerinizi gizli kapaklı yürütmek zorunda kalabilirsiniz!

☆Onlarca Klan Etkinliği☆

Bir klana katıldıktan sonra her hafta ve her sezon yenilenen onlarca etkinliğe katılmaya başlayabilirsiniz. Hep birlikte yerel hükümeti ele geçirmeye ya da otoritenizi sarsmaya kalkışan sokak serserilerini temizlemeye ne dersiniz? Onlarca havalı yarışma için takipte kalın!

☆Kişisel Stratejinizi Geliştirin☆

Her oyuncu suç imparatorluğunu farklı şekilde geliştirebilir. Oyundaki farklı beceri, özellik, karakter ve yükseltilebilir içerikleri kendi stratejinizi geliştirmek için kullanabilirsiniz.

☆İnşaat, Yatırım ve Randevu☆

Suç imparatorluğunuzu geliştirirken önceliği neye vereceksiniz? Yerel işletmeleri mi ele geçireceksiniz? Yoksa doğru sektörlere mi yatırım yapacaksınız? Belki de villanızın görünümünü değiştirip düşmanlarınızı korkudan titreteceksiniz! Ya da güzelliklerle randevuya çıkarak çevrenizdeki herkesi kıskandıracak ve şehirdeki en kurnaz sahtekar olduğunuzu kanıtlayacaksınız!

☆Farklı Savaş Stilleri☆

Bu oyun size birçok farklı savaş türü sunuyor. Bazen daha zorlu rakiplerle başa çıkmak için özel karakterler seçmeniz gerekecek. Bazen ise, diğer oyuncuların villalarına saldırmak için büyük bir ekip kuracaksınız. Aralarından seçim yapabileceğiniz hem etkileşimli hem de eylemsiz savaşlar bulunuyor!

☆Dünya Çapında Çevrimiçi Turnuvalar☆

Mafya Patronu hayatı yaşamak için çıktığınız bu yolculukta yalnız olmayacaksınız! Suç kariyerinizin zirvesine ulaşmak için dünyanın her yerinden oyuncularla rekabet edeceksiniz. Bir Klan oluşturmak için onlarla güçlerinizi mi birleştireceksiniz, yoksa onları devirmek için operasyonlarını mı sabote edeceksiniz? Bir sonraki mafya babası kim olacak? Eylemleriniz kaderinizi belirleyecek!

●İpuçları
※ Oyunu indirmek ücretsizdir. Uygulama içi satın alımlarla erişebileceğiniz bazı içerikler bulunmaktadır.
※ Lütfen oyunda geçirdiğiniz süreye dikkat edin ve bağımlılıktan kaçının.
※ Bu oyunun içeriğinde şiddet (saldırı ve diğer kanlı sahneler), kaba dil, cinsel özelliklere sahip giysiler giyen oyun karakterleri yer almaktadır.