Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Truck games ikon

Truck games – build a house

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz Oylanmadı)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Truck games – build a house

 

Truck games, çocuklar için kamyon oyunu. Küçük çocukların farklı kamyon türlerini öğrendiği, ayrıca bir ev, çardak, değirmen ve hatta yüzme havuzu inşa etmeyi öğrendiği bir oyun.

Sadece erkekler için değil, aynı zamanda kızlar için de ücretsiz bir oyun. Çocuklarınız arabalara ve büyük kamyonlara ya da tematik bina oyunlarıyla bağlantılı herhangi bir şeye düşkünse, küçük çocuklar için ücretsiz bu harika traktör ve kamyon oyunlarına bayılacaklar! Ağır ekipman oyununun tüm sürükleyici seviyelerini geçin ve küçük çocuklar için en iyi bina oyunlarından birinin sonunda evinizi, yüzme havuzunuzu ve çardağınızı bitirin!

Burada kamyonlar, traktör simülatörü, ekskavatör, buldozer, damper, kazıcı ve diğerleri gibi birçok inşaat oyunu makinesi bulacaksınız. Kendi inşaat taşımacılığınızı kolayca yapacaksınız. Sadece birkaç dokunuşla havalı araçlar yapın ve ardından bir ev ve bir yüzme havuzu yapın. İlk önce kendi nakliye aracınızı inşa etmeniz, ardından benzin istasyonunda çocuklar için benzinli kamyonları doldurmanız ve ardından arabaların yardımıyla hayalinizdeki evi inşa edebileceğiniz bir oyun. Bu ücretsiz oyunlardan sonra nakliye kamyonu oyununuzu araba yıkamada yıkamanız gerekecek. Seviyeden seviyeye geçin, nasıl bir ev inşa edeceğinizi bileceksiniz ve yakında hayalinizdeki ev gerçekleşecek! Burada çocuğunuz için pek çok farklı araç bulabilirsiniz. Çocukların inşaat hakkında bilgi edinmesi için birçok farklı kamyon var! Çocuğunuza araba mekaniğinin temellerini öğretin! 1-4 arası çocuklar için traktör ve araba oyunlarıyla tüm ulaşım gerçek hayattaki gibidir.

Truck games - build a house

OYUN VİDEOSU