Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
AOMEI PE Builder ikon

AOMEI PE Builder 2.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

AOMEI PE Builder 2.0 – USB Yazdırma Programı

 

AOMEI PE Builder, yerel sistem bozulduğunda veya bozulamadığında kolay bakım ve hızlı kurtarma görevleri için bilgisayarınızı başlatmanızı sağlayan  bir ortam oluşturmanıza yardımcı olur.

Kullanılmış. Ve oluşturduğunuz önyüklenebilir ortam hem BIOS hem de UEFI ile uyumludur, bu nedenle bu iki önyükleme modu için ayrı ayrı iki ortam oluşturmanız gerekmez.

AOMEI PE Builder , süreçte kendi dosya ve belgelerinizin bir kısmını ve bu gibi durumlarda ihtiyaç duyabileceğiniz diğer birkaç yararlı aracı kullanarak özelleştirilmiş PE diskleri oluşturmanıza olanak sağlayan bir yazılım yardımcı programıdır. Tüm bu dosyaları depolamak için önyüklenebilir bir CD veya çıkarılabilir bir USB flash sürücü oluşturmanıza izin verilir. Ayrıca bir ISO belgesinin içindeki tüm içeriği kaydedip bilgisayarınızda saklamanız da mümkündür.

Pakete dahil olan diğer araçlara gelince, bir kurulumdan önce mevcut birimleri oluşturarak, silerek veya düzenleyerek sürücülerinizi yönetmek için kullanabileceğiniz bir sabit disk bölüm yöneticisi sunulur. Ayrıca, hayati dosyalarınızı kaydedebilen ve bozulmaları durumunda kurtarabilen sağlanan yedekleme ve geri yükleme yardımcı programından da yararlanabilirsiniz.

Uygulamanın arkasındaki tüm fikir, ön kurulum ortamını ihtiyaçlarınıza göre kişiselleştirmenize izin vermek olduğundan, bunlara PE içinden erişmek için pakete kendi dosyalarınızı eklemenize izin verilir. Bu nedenle, genel dosya boyutu söz konusu olduğunda abartmadığınız sürece programlardan metin belgelerine veya resimlere herhangi bir şey ekleyebilirsiniz, çünkü bellek sorunuyla karşılaşabilirsiniz.

Gerçek PE’ye gelince, uygulama size çalışmanız için görev çubuğu, başlat menüsü, dosya gezgini ve hatta bir masaüstü ile tamamlanan tanıdık ve geliştirilmiş bir ortam sağlar. Bu nedenle, PE’nin varsayılan sürümünde bulunan olağan cansız arabirimle uğraşmak zorunda kalmadan istediğiniz işlemleri çok daha kolay gerçekleştirebilirsiniz.

Güvenilir bir Windows PE oluşturucu

Diski oluşturmak için gereken süre söz konusu olduğunda oldukça yavaş olmasına rağmen, AOMEI PE Builder etrafta bulunması gereken çok faydalı bir yardımcı programdır. Ek olarak, dahil edilen bölüm yöneticisi ve kurtarma yazılımı, bozuk işletim sistemleriyle uğraşmayı ve ayrıca işletim sistemlerini kurmadan önce bilgisayarları önceden yapılandırmayı daha da kolaylaştırır.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

AOMEI PE Builder