Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
R-Wipe & Clean ikon

R-Wipe & Clean 20.0.2437

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 5,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

R-Wipe & Clean – Bilgisayar Sistem Temizleme Programı

 

R-Wipe & Clean, Bilgisayarın gizliliğini korumak için kullanılmayan alanı, gereksiz dosyaları ve önemli verileri silmek için çok sayıda seçeneğe sahip güvenlik uygulaması.

Bilgisayarınızda düzenli olarak gerçekleştirdiğiniz eylemler her ne olursa olsun, yalnızca gizliliği korumak için değil, aynı zamanda disk alanını temizlemek ve bilgisayarın daha rahat çalışmasına imkan sağlamak için de kişisel verilerinizi sık sık temizlemelisiniz. Bu program tüm bunları yapmanız için ideal bir seçenek sağlar.

Uygulama, tüm hassas dosyalarınızı verimli bir şekilde temizleyebildiğinden emin olmak için bilgisayarınızı analiz eder ve yüklü tüm tarayıcıları ve sohbet programlarını tanımlar, çünkü bunlar genellikle en fazla izi depolar.

Ardından, her bir yardımcı program için algılanan tüm izleri kaldırabilir veya bunları manuel olarak inceleyebilir ve yalnızca istediğinizi seçebilirsiniz. Her izlemenin depoladığı veri türü hakkında ayrıntılı bilgi alırsınız, böylece yalnızca çevrimiçi gizliliğinizi etkileyebilecekleri (çerezler, geçici dosyalar, sohbet ve arama geçmişi vb.) silebilirsiniz.

Özel veriler yalnızca tarayıcılar ve anlık mesajlaşma programlarından daha fazla uygulamada depolandığından, R-Wipe & Clean ayrıca şu anda oturum açmış olan kullanıcı için yükleyici izlerini, kullanıcı etkinliğini, önbelleği veya çeşitli izleri silmenize olanak tanır.

Ayrıca çeşitli sistem günlüklerinden, izleme izlerinden, ilişkilendirilebilirlik izlerinden, program verilerinden veya Windows Update ile ilgili izlerden kurtulabilirsiniz. Ayrıca, PC’nizdeki her uygulama tarafından depolanan günlükleri inceleyebilir ve yalnızca artık ihtiyacınız olmayanları kaldırabilirsiniz.

Son olarak, hiçbir bilginin kurtarılamayacağından emin olmak için boş alanı silebilirsiniz. En çok güvendiğiniz silme algoritmasını seçebilir, ardından tek bir fare tıklamasıyla boş MFT kayıtlarını ve boş alanı silebilirsiniz.

R-Wipe & Clean