Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Fast Video Downloader ikon

Fast Video Downloader 4.0.0.54

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Fast Video Downloader – Video İndirme Yazılımı

 

Fast Video Downloader youtube,dailymotion, vimeo, metacafe, facebook, bing ve daha birçok video sitesinden video indirmek ve daha sonra iPhone, iPad, iPod, Android, psp cihaz uyumlu formata dönüştürme  imkanı sağlayan bir yazılımdır.

Uygulama, çevrimiçi barındırma web sitelerinden video indirmenin hızlı ve verimli bir yolunu sunar, böylece geçerli bir indirme bağlantısı eksikliğinin üstesinden gelmenize yardımcı olur. Aynı anda birden fazla bağlantıyı işleyebilir ve yönlendirdikleri her videoyu indirebilirsiniz. Bunun yanı sıra program, oynatma listesi bağlantılarından videolar yükleyerek hangi videoların indirileceğini ve hangilerinin göz ardı edileceğini hızlı bir şekilde seçmenize olanak tanır.

Fast Video Downloader, uygulama içinden favori video akışlarınızı hızla bulmanıza ve indirmenize yardımcı olur. Bunun da ötesinde, program kopyalanan içeriği doğrudan panonuzdan otomatik olarak aldığından, indirme listenizi bağlantılarla hızlı bir şekilde doldurabilirsiniz. Bu, her bağlantıyı kopyalayıp yapıştırmanız gerekmediği, ancak diğer videolara göz atmaya devam ederken her birini sistematik olarak kopyalamanız gerektiği anlamına gelir. Bunun dışında, uygulama indirilen her videoyu takip ederek, onları hangi web sitesinde gördüğünüzü unutmanız durumunda bu günlüğe erişmenizi sağlar.

Fast Video Downloader