Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
iTunes ikon

iTunes 12.12.5.8

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 5,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

iTunes – Gelişmiş Medya Uygulaması

 

iTunes, dijital medya dosyalarınızı yönetmenin en iyi yoludur. Apple tarafından geliştirilen bu yazılım sayesinde, en iyi filmlere ve en iyi medya içeriklerine, tek dokunuşla ulaşabilirsiniz.

Mac, PC, iPad, iPhone, iPod touch ve Apple TV’de çalışır. Mükemmel bir kişisel müzik oyun alanıdır. Bu yazılım zevkinizi genişleteceğiniz yerdir. Sınırsız müzik dinleme deneyimleri ile dolu bir kişisel müzik kütüphanesi oluşturmak için, yeni şarkılar satın alabilirsiniz. iTunes Store üzerinde 43 milyon şarkı bulunuyor.

iTunes Radyo ile  seveceğiniz istasyonların yayın akışına ulaşacaksınız. Müzik dinlemek ve müzik indirmek için istasyonlar oluşturabilirsiniz. Phone, iPad, iPod touch, Mac, PC ve Apple TV cihazların tümünde bunları kolayca yapabileceksiniz.



Yazılım sayesinde evde dinlenirken, kendinizi bir film ya da TV şovunda gibi hissedersiniz. En sevdiğiniz dizi film bölümlerini indirebilirsiniz.  Yazılım sayesinde 100’lerce medya dosyalarını arşivleyerek size mükemmel bir kütüphane oluşturma imkanı sağlar.

Müzik bulmak için bir sürü yol ve yöntem varken, bu konuda iTunes’i çok seveceksiniz. Program size geçmişte yaptığınız alımları referans olarak alıp, buna göre yeni tavsiyelerde bulunabilecek yetenek ve özelliktedir.

Ayrıca ne olduğunuz bir şarkıyı tanımlamak için size Shazam desteği sağlar. Bu sayede çalan bir şarkının kime ait olduğu ve hangi şarkı olduğunu da öğrenebilirsiniz. Tüm bunların dışında aile bireyleri arasında medya paylaşma imkanı da sağlar. 13 yaş altında bir aile içerisinde ki bir çocuk şarkı satın almak istediğinde, program ebeveyn izni almaktadır.

Aile paylaşım özellikleri ve daha çok fazla özelliklere sahip bu programı bilgisayarınıza yada akıllı cihazlarınıza kurduktan sonra daha fazla keşfetme olanağı elde edeceksiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

iTunes