Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Supremo Remote Desktop ikon

Supremo Remote Desktop 4.10.4.2204

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Uzaktaki Bilgisayara Erişim Programı

 

Supremo Remote Desktop, yardım veya erişim için uzaktaki başka bir bilgisayara bağlanmanızı sağlayan ücretsiz bir yazılımdır.

Supremo Remote Desktop ile karşı bilgisayara bağlanmak için güvenlik duvarı ayarları yapmanız veya yardım desteği almanız gerekmez. Hiç bir kurulum gerektirmeden kullanabileceğiniz bu yazılım sayesinde, yardıma ihtiyacı olan karşı taraf bilgisayara kolayca bağlanabilir ve teknik destek amaçlı olarak yönetebilirsiniz.



Ayrıca kişisel verilerinizin bulunduğu uzaktaki bilgisayarınıza erişerek, bilgisayarınızı yönetebilirsiniz. Son derece hafif bir yazılım olması nedeniyle, bilgisayarınızın kaynaklarını gereksiz yere tüketmeden ve bilgisayarınızı yormadan kullanabilirsiniz.  Kişisel kullanımları ücretsiz olup, ticari kullanmak isteyenlere ücretlidir. Programı sitemizden ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz.

Uzak bilgisayara bağlanmak için, ana bilgisayarda yüklü uygulamanın ana penceresinde sağlanan ‘Hedef Kimliği’ ile ilgili şifreyi girmeniz ve ardından ‘Bağlan’ düğmesine basmanız gerekir. Toplantı sahibinin kullanıcısının kendi makinesi üzerinde hala kontrole sahip olduğunu ve böylece istedikleri zaman ‘Durdur’ düğmesine basarak bağlantınızı kesebileceğini unutmayın.

Program birkaç saniye içinde uzak bilgisayarın masaüstünü görüntüleyerek, yalnızca birkaç saniyelik bir gecikmeyle üzerinde çeşitli işlemleri gerçekleştirmenize olanak tanır. Bunu ‘Tam Ekran’da veya normal, yeniden boyutlandırılabilir bir pencere olarak görüntüleyebilirsiniz, böylece aynı anda diğer etkinlikleri gerçekleştirebilirsiniz.

Ana bilgisayarın masaüstünün üst kenarında, gerçekleştirmek istediğiniz eylemleri seçebileceğiniz bir açılır menüye erişebileceksiniz. Bu konumdan uzak bilgisayardan da bağlantıyı kesebilirsiniz. Ana bilgisayardaki duvar kağıdını görüntüleme gibi belirli görsel özellikleri etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz. ‘Renk Derinliğini Geliştir’ özelliğini kullanarak, hedef bilgisayardaki arka planın veya diğer görüntülerin bozuk renklerini ortadan kaldırabileceksiniz.

‘Dosya Yöneticisi’ aracıyla, dosyaları ana bilgisayar ve istemci bilgisayarlara karşılık gelen paneller arasında sürükleyip bırakarak gönderebilir veya alabilirsiniz. Supremo’nun ‘Sohbet’ özelliği, ana bilgisayarın kullanıcısı ile hızlı bir şekilde bilgi alışverişinde bulunarak iletişim kurmanızı sağlar. Bu uzaktan yardım programı ücretsiz olarak sizlere sunulmuştur.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Supremo

Özellikler:

 Kurulum gerektirmez.
 Hiç bir yapılandırma gerekmez
 Güvenli şifreleme ve bağlantı
 Hızlı ve kullanışlı
 Adres defteri entegrasyonu
 Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10, Server 2003, Server 2003 R2, Server 2008, Server 2008 R2, Server 2012 ve Server 2012 R2 ile uyumludur.