Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Bitdefender Antivirus Plus ikon

Bitdefender Antivirus Plus 27.0.25.116

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Bitdefender Antivirus Plus – Antivirüs Programı

 

Bitdefender Antivirus Plus,  uzun yıllardır bilinen ve popüler antivirüs programları arasında bulunan etkili bir  koruma programıdır.

Bu program bugüne kadar genellikle diğer ücretsiz antivirüs programlarından farklı  olarak, ücretli full sürümlerin sahip olduğu özellikleri kullanma imakanı sağlamaktaydı. Casus yazılımlar, virüsler ve kimlik avcılığı saldırılarına karşı etkili koruma sağlar. Artık ücretli olarak piyasaya sürülen Ödüllü antivirüs yazılımı BitDefender,  kendi laboratuvarlarında en iyi teknoloji ile üretilmektedir.



Sizi fidye yazılımı, sıfırıncı gün istismarları ve rootkit’ler dahil olmak üzere her türlü tehditten korumak için iyi bir iş çıkarıyor. Gerçek zamanlı tarama motoru, bilgisayarınıza bulaşmadan önce onları engeller ve performansa etkisi ihmal edilebilir düzeydedir. Tehditleri bulmak için hızlı tarama yapmanın yanı sıra, özelleştirilmiş işler oluşturabilir ve bunları belirli bir programda çalıştırabilirsiniz. Tam olarak hangi konumların ve öğelerin taranması gerektiğini seçebilir ve görevin önceliğini belirleyebilirsiniz.

Sistem kaynaklarınıza aşırı yüklenmeyen ve kullanımı oldukça kolay bir programdır. Virüs ve casus yazılımlara karşı etkili bir koruma sağlayan bu yazılımı sitemizden son derece uygun fiyat ve distribütör güvencesiyle sınırsız teknik desteğe sahiptir. Diğer özellikleri için indirme linkine tıklamanız yeter.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Bitdefender Antivirus Plus

Program Özellikleri:

 Yeni çıkan virüsleri tanıma
 Sitelere giriş parola ve şifrelerdeki riskleri önleme
 Anlık ve gerçek zamanlı koruma
Kendi VPN’iyle birlikte gelir, ancak aboneliğinizi yükseltmediğiniz sürece günlük bir trafik sınırıyla uğraşmanız gerekecek.