Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Light Image Resizer ikon

Light Image Resizer 6.2.0.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Light Image Resizer  – Resimleri Boyutlandırma Programı

 

Light Image Resizer, resimlerin ebatlarında değişiklik yapacağınız bir resim boyutlandırma programıdır. Bir çok  diğer resim boyutlandırma  programına göre daha etkili olan ücretsiz bir programdır.

Program ayrıca bunlardan hariç olarak, resimleri sıkıştırma özelliğine de sahiptir.  Ayrıca  e-posta dostu boyutlarda resim dosyaları elde etmenizi de sağlar. Bunun dışında en güzel özelliklerinden biri, resimleri toplu olarak boyutlandırma imkanı sağlamasıdır. Bu yazılım sayesinde  istediğiniz resimleri, istediğiniz gibi ölçeklendirmek suretiyle, İnternet ortamında veya web sitelerinizde paylaşabilirsiniz.



Programın kurulumu ve kullanımı son derece basittir. Öçeklendireceğiniz resimleri üzerine sürükleyerek çalıştırıp, gerekli ölçek ayarlarını yaptıktan sonra ‘Process’ butonuna basmanız yeterlidir. Program demo sürümdür. Satın almanız halinde pro sürüme geçerek 114.74 TL ödemeniz gerekecektir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Light Image Resizer

 

 

Özellikler:

 Tek bir tıklamayla resim boyutlarını ayarlamak.
 Toplu olarak resim boyutlandırma
 Dijital Resim Çerçevesi Sihirbazı ile dijital çerçeveler boş alanlara göre optimize edsersiniz.

sistem gereksinimleri

Minimum: Intel Pentium III / AMD Athlon XP, 512 MB RAM (Windows XP) Önerilen: Intel Core 2 Duo veya eşdeğeri, 2 GB RAM (yukarıdaki Windows 7 veya) En İyi Performans: Core i5 / i7 veya eşdeğeri, 4 GB RAM (Windows 7 veya üzeri)

Desteklenen İşletim Sistemleri

Bizim Free Image Converter ve Serbest Image Resizer ile uyumludur Windows XP (SP3), Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows’un 10. Mac için kullanılabilen bir sürüm bulunmamaktadır.