Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
DriverMax ikon

DriverMax 15.17

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 5,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

DriverMax  – Driver Kurma ve Yedekleme Programı

 

DriverMax, yazılımını sürücü yedekleme işlemi için kullanabilirsiniz. Daha sonra sürücü yedeklerini saklayarak ileri zamanda kullanabilirsiniz.

DriverMax ile mevcut yedeklenmiş sürücüleri kurmak ve isterseniz driverlerinizi güncelleyebilirsiniz. Windows işletim sisteminizin yavaş çalışmasının bir çok sebeplerinden biri, hatalı sürücü yüklemesi olduğu görülmektedir. Bununla beraber güncellenmesi gerektiği halde güncellenmeden kullanılan sürücülerde windows işletim sisteminizin çalışma performansını olumsuz yönde etkiler.

Bu yazılım sayesinde güncelleme ihtiyacı olan driverleri güncellemek oldukça kolay olacak. Bu işlemleri yapmak sadece 5 ile 10 dakika arasında zaman alacaktır. Herkesin mutlaka bu veya buna benzer bir programı elinin altında tutarak, zaman zaman driver yüklemelerini gözden geçirmeleri yararlı olacaktır. Ayrıca formatlama sonrasında tek tek sürücüleri aramaktan kurtulmuş olacaksınız.



Kullanımı son derece kolay olan bu programı ücretsiz kurup tarama yaparak, hatalı veya eksik sürücüleri bulabilirsiniz fakat, sadece bir gün içerisinde iki adet driver kurulumu yapabilirsiniz. Daha fazla sürücü güncellemek için, programın ücretli sürümünü satın almanız gerekir.

Program ücretsiz olarak kullanılabilmektedir. Fakat ücretsiz sürümde bir çok özellik kısıtlaması bulunuyor. Sitemizden indirip ücretsiz olarak kullanabilir ve hemen sürücülerinizi gözden geçirebilirsiniz. Full sürümde çok daha profesyonel seçenekler sağlar. Otomatik yüklemeleri, zamanlanmış taramaları ve tam aygıt sürücüsü yedekleri almayı destekler.

Sürücü güncellemeleri kontrol etmesi için,  herhangi bir gün, hafta veya ay olarak zaman ayarlamalarını seçebilirsiniz. Windows 10, Windows 8.1’de, Windows 8, Windows 7, Windows Vista ve Windows XP 32 bit ve 64-bit sürümleri için sürücü güncellemelerini bulabilirsiniz. Program en iyi ücretsiz driver güncelleme programları ve ücretsiz driver kurulum programları arasından öncelikli olanlardan biridir.

Not: Ücretsiz sürümde birden fazla güncellemeyi toplu olarak yapamazsınız.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

DriverMax

PROGRAMIN VİDEOSU