Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
ToolWiz Time Freeze ikon

ToolWiz Time Freeze 4.3.1.5000

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

ToolWiz Time Freeze –  Sistem Koruma Programı

 

ToolWiz Time Freeze  yazIlımı ile, bilgisayarınızı sistem çökmesi problemlerine karşı koruyabilirsiniz.

Bir çok bilgisayar kullanıcısı, merak veya başka sebeplerden dolayı, işletim sisteminin dosyalarını silebilir veya bozabilir. Bu durum sistem çökmesi veya sistem problemleri oluşmasına yol açar. Ayrıca  çeşitli virüsler yüzünden sistem çökmesi veya sistem problemleri yaşanabilmektedir. ToolWiz Time Freeze  yazılımı kullandığınızda, böyle bir sorun yaşamazsınız.

Program aktif halde iken, sizlerin yaptığı her türlü değişiklik veya bilgisayara hasar verebilecek her şey, bilgisayarı kapatıp yeniden açmak yöntemi ile düzelecektir. Fakat bunun yarattığı bir sıkıntı tabi ki var. Mesela, bilgisayara bir program kurduğunuzda veya herhangi bir dosyada değişiklik yapmanız gerektiğinde, bilgisayarı kapatıp açmanızla, bu değişiklikler veya program kurulumu hiç olmamış gibi olacak.

Bir virüs bulaştığında, bilgisayarı kapatıp açtığınızda, bu virüs hiç girmemiş gibi olacak. Bu yüzden bir değişiklik yapma gereği olduğunda, programı kapalı konuma getirmeniz gerekir. Programı aktif veya uyku moduna getirmek için reboot etmeniz gerekmez.

Özetleyecek olursak, sıfırdan kurulmuş bir bilgisayar, her açıldığında ilk kurulduğu gibi karşınıza gelecek. Aslında bunun dezavantajları da var tabii. Örneğin program aktifken, bilgisayarınıza resim, şarkı veya herhangi bir belge kaydettiğinizde yada bu belgeler üzerinde bir değişiklik yaptığınızda veya bir program yüklediğinizde, bilgisayarı kapatıp yeniden açtığınızda yaptığınız işlerin hiçbirini yapmamış gibi olacaksınız.

Bütün yaptıklarınız çöpe gitmiş olacak. Peki nasıl yapmak gerekiyor? Bu tür değişiklikler ve düzenlemeler için programı ‘Disable’ konumun getirip bilgisayarı kapatarak yeniden başlatacaksınız. Ancak bu şeklide bir değişiklik yapmanız mümkündür. Program Deep Freeze programının tüm özelliklerine sahip olup, buna karşılık ücretsiz olan bir alternatifidir. Tüm bu hizmetlerden faydalanmanın bedeli yoktur.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

toolwiz-time-freeze