Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
vivaldi ikon

Vivaldi 6.5.3206.57

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Vivaldi – Ücretsiz Web Tarayıcı

 

Vivaldi, Opera ile benzer özelliklere sahip ücretsiz ve son derece kullanışlı bir web tarayıcısı.

Vivaldi, bir grup Opera ekibi tarafından geliştirildi. Aynı şekilde hız ve performans konusu tarayıcının öncelikli özelliklerindendir. Hızlı arama, sekmeli sayfa geçişleri, sık kullanılanlar, dahili indirme aracı ve daha bir çok özellikleri Opera ile eş değer özelliklere sahiptir. Alternatif web tarayıcı arayanlar için değişiklik olsun bakımından tercih edilebilir.



Kendi web tarama deneyiminizi oluşturun

Tarayıcının piyasada bulunan en güzel, en güvenli veya en hızlı tarayıcı olmadığını belirtmekte fayda var. Kısacası, kullanıcı tercihlerinin ne kadar farklı olabileceğini ve konu “en iyi tarayıcıyı” seçmek söz konusu olduğunda en küçük ayrıntıların bile nasıl ölçeklendirebileceğini hepimiz bildiğimiz için, bu tarayıcı herkesin tercihi olmayabilir.

Bununla birlikte, dikkat çekici derecede sezgisel olsa da ve kelimenin tam anlamıyla herkes kitini tam olarak takdir edebilse ve bundan yararlanabilse de, tarayıcı, her şeyden önce özelleştirmeyi / yapılandırılabilirliği takdir eden kullanıcı türü olan belirli bir kullanıcı türü için tasarlanmıştır. Kullanıcılara benzersiz ve mükemmel bir şekilde uyarlanmış bir deneyim oluşturmak için tarayıcının özelliklerinin ve GUI’nin neredeyse her küçük çalışma parçasını ince ayar yapma ve ince ayar yapma yeteneği verdiğinden, burada sadece görsel estetikten bahsetmiyoruz.

Sadece yüzeysel olmayan özelleştirme özellikleri

Varsayılan olarak, beklenebilecek tipik düzen ile çoğu tarayıcı gibi görünür: üstte sekme çubuğu, ardından tüm temel kontrollerin ve altında arama çubuğunun bulunduğu tipik bir araç çubuğu, göz atma bölümü ve iki ilginç araç çubuğu – biri GUI’nin sol tarafı (Geçmiş, İndirilenler, Yer İmleri ve Notlar gibi ulaşılması kolay bölümlerle) ve alt taraftaki.

Tarayıcının arayüzü son derece uyarlanabilir olduğu için, tüm benzerliklerin bittiği yer burasıdır. Tarayıcı, kullanıcılara çok sayıda tema (çeşitli zamanlarda değiştirilmek üzere programlanabilir), kenar çubuğuna herhangi bir site ekleme, herhangi bir araç çubuğu öğesinin konumunu değiştirme ve çok daha fazlası gibi sihirbazlık sağlar.

GUI’nin hem kendisi hem de kullanıcıların ziyaret ettiği sayfalar için yerleşik bir yakınlaştırma aracı, şık bir okuyucu görünümü, özelleştirilebilir sayfa eylemleri, tam ekran modu ve dikey okuyucu modu vardır. Şimdiye kadar hiçbir şey muhteşem görünmüyorsa,  sekme yönetimi açısından sunduğu her şeyi keşfetmeye başlayana kadar bekleyin.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

vivaldi browser

 

Özellikler:

Benzersiz özellikler, size sekmelerinizi nasıl gruplayacağınız  konusunda tam denetim verir.
Kendi benzersiz deneyiminizi oluşturmanız için tarayıcının her parçasına ince ayar yapmanızı sağlar.
Tarayıcı arayüz elementlerinin konumunu, boyutunu ve görünümünü ayarlamanıza olanak verir.
Özel Klavye Kısayolları, Fare Hareketleri ya da Hızlı Komutlar’ın komut satırı denetimi.
Arama seçenekleri, özel kısayollar ve güçlü kullanıcılara hitap eden bir Yer İmi yöneticisi.
Tarayıcı için gizlilik öncelikli bir şekilde inşa edildi ve verilerinizi güvenli tutmanız için önemli olan ayarların tam denetimini veriyor.