Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
BirdFont ikon

BirdFont 5.5.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

BirdFont – Font Geliştirme Programı

 

BirdFont, Yazı tipleri ve diğer vektör grafikler oluşturmak, ardından bunları TTF, EOT ve SVG formatlarına kaydetmek için kullanacağınız font oluşturma programı olarak sizlere yardımcı olur.

Pek çok kullanıcı bazen bir yazı tipi oluşturmak için ne kadar çaba harcanabileceğini bilmez. Çoğumuz çeşitli glifleri kabul ediyoruz ve sadece birkaçı benzer yazı tipleri arasında fark yaratan ince çizgileri fark edebiliyor.

BirdFont, meraklıların ve profesyonellerin yeni yazı karakteri türleri oluşturmak için yardımcı olabilecek bir programdır. Ürün markalaması söz konusu olduğunda yazıların önemli bir rol oynayabileceği iş logoları için kullanılabilir.

Net ve kesin bir arayüz, harfleriniz üzerinde sıfırdan çalışmaya başlamanıza olanak tanır. Yeni bir projeye başlarken, icat etmek istediğiniz projeyi seçebilmeniz için diğer karakterlerin yanı sıra bir harf ve rakam bölümü bulunuyor. Ayrıca, ilgi çekici olanları farklı projeler veya tek bir projenin parçası olarak ayrı sekmelerde seçmek ve açmak için Unicode karakterlerin tam bir listesini gösterir.



Araçlar kolayca erişilebilir, uygulama penceresinin sağ tarafında bulunur ve daha az deneyimli kullanıcılar için fare imlecini seçeneklerin üzerine kaydırırken uygulama penceresinin altında bir araç ipucu bulunur. Mevcut seçenekler, yeni bir karakter tanımlayan kesin çizgiler bulmak için tam olarak beklediğiniz şeylerdir. Çizgilerin hassas şekilde çizilmesi ve kontrol noktaları ile kırılması, yeni bir yazı tipinin temel taşıdır ve bu program, çizgileri istenen şekle bükmeye izin veren hoş, esnek bir seçenek rafı sunar.

Arka plan görüntüsü uygulama, yakınlaştırma ve uzaklaştırma, yolları birleştirme, döndürme ve yeniden boyutlandırma, Bezier eğrileri yapma, noktaları dönüştürme, daireler ve dikdörtgenler uygulamada bulunan araçların bir parçasıdır. Programı ücretsiz olarak indirip hemen kendi fontlarınızı yapmaya başlayın.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

BirdFont