Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
PotPlayer ikon

PotPlayer 230707

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

PotPlayer – Bilgisayardan 3D Video İzleme Programı

 

PotPlayer, bilgisayarınızda 3d video izleme deneyimi sunan, oldukça gelişmiş özellikte ücretsiz bir video oynatma programı.

Program manuel kurulum ihtiyacını ortadan kaldıran dahili kodekleri içeriyor. Ayrıca Dijital TV cihazlarını, Web kameralarını, Analogları, DXVA’yı, canlı yayınları ve daha fazlasını destekler. KMPlayer geliştiricisi mtarafından geliştirilerek piyasaya sunulmuştur. Sürekli güncellemelerle en iyi hale geleceği düşünülen oynatıcı, bugünkü haliyle dahi mükemmel sonuçlar veriyor.

Görsel olarak çekici ve kullanımı kolay

Kurulum işlemi, çok az zamanınızı alan bir dizi adımda size rehberlik eder. Ek codec bileşenleri yalnızca bilgisayarınızda eksikse ve izniniz olmadan yüklenir. Ancak kodekler ve kodlayıcılar, uygulamanın tercihler panelinden de yapılandırılabilir.

Çalıştırmak, öğeleri minimuma indirgeyen, ancak gerekli tüm oynatma seçeneklerini, ses kaydırıcısını ve düzgün, yeniden boyutlandırılabilir bir önizleme bölümünü içeren güzel bir arayüz ortaya çıkarır. Ana pencereye yapıştırma ve masaüstünde grup olarak hareket etme imkanı ile bir çalma listesi ve bir kontrol paneli açılabilir.

Çok çeşitli formatları destekler

Bir medya dosyası eklemek roket bilimi değildir ve istenen öğeleri oynatma listesi veya önizleme bölümü üzerine sürüklemenizi çok az gerektirir. Listeler, gerektiğinde kolayca kaydedilip yüklenebilir ve mevcut olanları içe aktarabilir.

Hemen hemen tüm mevcut formatları desteklediği için uygulamanın belirli bir dosyayı açıp açamayacağına dair endişelenmenize gerek yok. Video kategorisindeki AVI, WMV, MP4, 3GP, FLV, MKV’den müzik için MP3, WAV, FLAC, AAC, APE’ye ve hatta yaygın olarak kullanılan çalma listelerine kadar, bu uygulamanın her türlü gereksinimi karşılayacağından emin olabilirsiniz. Desteklenen formatların gerçek listesi, bahsedilen birkaç örnekten çok daha büyüktür.

Ses ve video deneyimini geliştirin

Uygulama, kliplerin veya şarkıların tam olarak keyfini çıkarmanız için çeşitli araçları kullanımınıza sunar. Kontrol paneli, sesten en iyi şekilde yararlanmak için birkaç frekans kaydırıcısını dikkatlice ayarlamanıza veya ön ayarları iyi bir şekilde kullanmanıza olanak tanır. Dahası, özel konfigürasyonlarınız daha sonra kullanılmak üzere kaydedilebilir.

Ayrıca, bir videodaki hataları düzeltmek veya beğeninize uygun hale getirmek için renkle ilgili birkaç kaydırıcıyı ayarlayabilirsiniz. Altyazılar da özel bir konuma eklenebilir ve yerleştirilebilirken, entegre bir işlev istenen karelerin anlık görüntülerini almanıza izin verir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

PotPlayer