Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
HitFilm Express ikon

HitFilm Express 2023.2

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 5,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

HitFilm Express – Video Düzenleme Programı 🎬

 

HitFilm Express, kendi filmlerinizi yaratmanın heyecanını keşfetmenin en iyi yoludur. Video düzenleme konusunda güçlü düzenleme ve şaşırtıcı özel efektlerle, başka hiçbir video editör  bu kadar büyük bir özellik yelpazesi ve bu kadar ucuz bir fiyata  sunmaz.

Güçlü video düzenleme ve akıllara durgunluk veren özel görsel efektler ile bu yazılım, kendi filmlerinizi ve videolarınızı oluşturmak ve düzenlemek için en üst düzey bir üründür. Şimdi sahip ol! HitFilm Express, dünyadaki en güçlü ücretsiz video düzenleyici ve 2,9 milyon film yapımcısından oluşan bir topluluğa erişmenizi sağlar. Kesme, birleştirme ve görsel efektlerin tasarımı tek bir yazılımda birleştirilmiştir. Tüm önemli özellikler ücretsizdir, ancak pahalı Pro sürümüne dahil olan ek efektler ve program özellikleri satın alınmalıdır.

Not: Programı ücretsiz kullanmak için üyelik oluşturmanız gerekmektedir. Program açıldıktan sonra program üzerinden kullanıcı oturumu açarak ücretsiz kullanabilirsiniz. Üyelik için: https://fxhome.com/account

HitFilm Express

KURULUM VİDEOSU