Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Program ikon2

Disk Pulse 15.9.16

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Disk Pulse – Disk İzleme Programı

 

Disk Pulse, sunucuya uzaktan bağlanmak ve etkinlik raporlarını izlemek için uygun bir yöntemi kolaylaştıran bu yazılım, Server programı için geliştirilmiş bir istemcidir.

Disk Pulse, bu istemciyi kullanarak ağdaki disk değişikliklerini izlemek, kurallar oluşturmak, raporlar oluşturmak, e-posta bildirimlerini etkinleştirmek ve daha fazlasını yapmak için imkan sağlar.

Kurulum prosedürü sırasında sunucu kontrolünü ve web erişim portlarını belirtmek mümkündür. Arayüz temiz ve sezgiseldir, böylece yapılandırma prosedürüne hemen dalmanıza izin verir. Ana çerçevede komutları, durumları, değişiklik sayısını ve değişiklik oranlarını görüntüleyebilir, izlenecek dizinleri, eylem türlerini (oluşturulmuş, değiştirilmiş, yeniden adlandırılmış veya silinmiş dosya ve klasörler) ve olayları (örn. Monitör) belirterek yeni komutlar ekleyebilirsiniz. dosya özniteliği ve boyut değişiklikleri).

Ayrıca, kurallar oluşturabilir (örn. Onaltılı desen, EXIF ​​etiketi, dosya uzantısı), klasörleri monitörden hariç tutabilir, seçilen işlemleri yürütme sıklığını belirtebilir ve varsayılan rapor başlığını ve saklanacak son değişiklik sayısını belirleyebilirsiniz sistem belleğinde. Monitör, Windows’u başlatırken hemen başlayacak şekilde ayarlanabilir.

Mesajlar ve hatalar söz konusu olduğunda komut istatistiklerini görüntülemek, komutları dışa ve içe aktarmak, özelliklerini düzenlemek, listeden yeniden adlandırmak veya listeden çıkarmak, disk değişikliği izleme raporlarını incelemek ve kullanıcı arabirimi düzenini değiştirmek mümkündür.

Uygulama yapılandırması söz konusu olduğunda, ana araç çubuğunu gizleyebilir, yinelenen dosya sistemi değişikliklerini kaldırabilir, yönetici izleme izinleri isteyebilir, kalan değişiklikleri yakınlarda kaydedebilir, birden çok örneğe izin verebilir, Programı sistem tepsisi alanına en aza indirebilir ve bir kilitlenmeyi etkinleştirebilirsiniz log dosyası. Posta yoluyla bildirimler de etkinleştirilebilir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Disk Pulse Enterprise