Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Total Commander ikon

Total Commander 11.02

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Total Commander – Dosya Düzenleme Programı

 

Total Commander, dosyaları düzenlemek ve çevrimiçi dizinlerde gezinmek için  en hızlı yolu sunar. Kullanımı kolay bir programdır.

Programın kurulum ve kurulum işlemi, kullanıcıların çok dilli destek, INI dosya konumu vb. Gibi seçebilecekleri bazı ek seçenekler nedeniyle birkaç saniye daha uzun sürebilir. Program oldukça şık ve güçlü bir program. Bununla birlikte, kullanıcıların istedikleri görünümü elde etmek için renkleri, yazı tipi ve simge boyutlarını, menüleri ve daha fazlasını değiştirebilmeleri için özelleştirme konusunda birçok seçenek vardır.

Program, geleneksel çift bölmeli bir arayüze sahiptir, sürükle ve bırak özelliğini destekler ve kullanıcıların hatırlaması kolay klavye kısayollarıyla ana özelliklerine erişmelerini sağlar. Yerleşik FTP istemcisi, yerleşik dosya görüntüleyici, çoklu ad aracı, şık gruplama ve çok daha fazlası gibi gelişmiş seçenekler ve araçlarla doludur.

Ayrıca, ileri düzey kullanıcılar gizli sistem dosyalarını görüntüleme seçeneğini çok seveceklerdir. Program ayrıca ZIP arşivleri oluşturmak ve çıkarmak için yerleşik bir desteğe sahiptir. Dosyaları düzgün bir şekilde paketler ve zaten Windows’ta olan her şeyden daha iyi yapar. Birçok gelişmiş özelliği nedeniyle bu program çoğunlukla Web tasarımcıları, geliştiricileri, programcıları, uzak sunuculara dosya yükleme ve bu sunuculardan dosya indirme işleri yapan tüm kullanıcılar için yararlı olacaktır.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Total Commander