Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Kanto Player ikon

Kanto Player 12.3.0.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz Oylanmadı)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Kanto Player – Karaoke Yapma Programı

 

Kanto Karaoke Player, bilgisayarda karaoke yapmak konusunda  akıllı ve güvenilir bir araçtır.

Kanto Karaoke ile her tür karaoke dosyasını çalabilirsiniz: .kfn, .kar, .mid, .mp3, .mp3 + cdg, cdg sıkıştırılmış dosyalar, video karaoke (.avi, .mpeg, .wmv). “Hızlı Açılan Dosya” yı tıklayın, şarkınızı seçin ve şarkı söylemeye başlayın. Çalma listelerinizin kolay yönetimi ve şarkıları çalmak için “Live Performance” modülü bulunuyor. Crossfade efekti sayesinde, bir şarkıdan diğerine yumuşak bir modda ve keskin bir geçiş yapabilirsiniz. TV’nizde karaoke şarkı sözlerini görüntülemek için Çift Monitör özelliğine sahiptir.

Temiz ve basit görünüm

Yardımcı program, yaklaşılabilir ve anlaşılması kolay bir görünüme sahiptir ve onunla çalışmaya hemen başlamanızı sağlar. Ana pencere, daha sonra tercih ettiğiniz bir adla kaydedebileceğiniz bir çalma listesi oluşturmak için birden fazla dosya ekleme olanağına sahip olarak, işlemek istediğiniz şarkıları yüklemenize olanak tanır.

Tek bir araçla müzik çalın, şarkı kaydedin ve çalma listeleri oluşturun

KantoPlayer size yalnızca müzik (MP3, WAV, MID) işleme yetenekleri sağlamakla kalmaz, aynı zamanda videoları izleme seçeneği de sunar (AVI, MPG, MKV, MPEG ve diğer formatlarda), sahip olduğunuz dosyaya gerek kalmadan başvurmanıza olanak tanır uyumluluk sorunları hakkında endişelenmek zorunda.

Her şarkı için, yardımcı program, atanan kaydırıcılar aracılığıyla müzik dosyasının anahtarını ve temposunu ayarlamanıza ve on altı MIDI kanalını yapılandırmanıza ve bunlara karşılık gelen değerleri ayarlamanıza veya Melodi kanalını kapatmanıza yardımcı olur.

Ayrıca program, giriş sesi kaynağını seçmenize izin veren bir ‘Kaydedici’ bileşeni sunar – tercihen bir mikrofon, ancak diğer cihazlarla da çalışabilir. Kaydetmeden önce, giriş ses seviyesini, koro ve yankı değerlerini ayarlayabilirsiniz. Ek olarak, KantoPlayer, MID, KAR veya MIDI dosyalarını iki fare tıklamasıyla MP3 formatına dönüştürmenize yardımcı olan bir ‘MIDI Dönüştürücü’ bileşenine sahiptir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Kanto Player