Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Rambox ikon

Rambox 2.3.1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Rambox – Tüm Mesajlaşma Programlarına Hızlı Erişim Platformu

 

Rambox, istediğiniz kadar uygulamayı tek bir yerden yönetmenize olanak tanıyan bir çalışma alanı tarayıcısıdır. Üretkenliği önemseyen ve hem iş hem de kişisel birçok uygulamayla çalışan kişiler için mükemmeldir.

Günümüzde, çoğumuz hem kişisel yaşamlarımızda hem de iş yerlerimizde çoklu mesajlaşma ve e-posta web hizmetlerine güveniyor gibi görünüyoruz. Sonuç olarak, tüm bu hizmetlerin kullanımını birleştirmek, tarayıcınızı düzinelerce sabitlenmiş sekmeyle aşırı kalabalık hale getirebilir ve  elbette oldukça kullanışlı olmasına rağmen, bazen de çok dikkat dağıtıcı olabilir.

Electron ile geliştirilen ve Node JS ile paketlenen Rambox , yukarıda bahsedilen durumda sizlere yardımcı olacaktır.

Hem evde hem de işte yararlı olan kullanıcı dostu uygulama

Basitçe söylemek gerekirse, bu program, en popüler e-posta ve mesajlaşma web hizmetlerinden bazılarını tek ve net bir ana pencereden kullanmanıza olanak tanır. Sadece bu değil, aynı web hizmetinin birden çok örneğini kullanmanıza da yardımcı olabilir, bu da onu hem evde hem de işte hem iş hem de özelle ilgili durumlar için mükemmel hale getirir.

Çok çeşitli e-posta ve mesajlaşma hizmetlerini destekler

Açıkçası, uygulama hakkında bilmeniz gereken ilk şey, Gmail, Hushmail, Office 365, Yahoo! gibi e-posta hizmetleri için destekle birlikte gelmesidir. Mail, Outlook, Tutanota ve ProtonMail. Ek olarak, WhatsApp, Yahoo! gibi popüler mesajlaşma servislerini de destekler. Messenger, WeChat, Wire, Facebook Messenger, HipChat, Google Hangouts, Telegram, Steam Chat ve Voxer, gibi…

Skype, Slack, Grape, Mattermost ve GroupMe gibi hizmetlerden tam olarak yararlanabileceğiniz için tanınmış işbirliği hizmetleri de unutulmadı.

Basit iş akışı

Birden çok hizmet oldukça basit bir şekilde eklenebilir. Kimlik bilgilerini kullanarak oturum açtığınızda, örneklere, tipik bir web tarayıcısıyla çalışmanıza  sekme çubuğundan kolayca erişilebilir. Bu, durum tüm yapılandırma ayarlarınızı birden çok bilgisayara uygulayabileceğiniz anlamına gelir.

Minimal ancak kullanışlı özellikler seti

Rambox’ın yerel bildirimler için  kullanışlı ve kendi kendini açıklayan bir ‘Rahatsız Etmeyin’ özelliğiyle birlikte gelir. Bu programı hem kişisel hem de işle ilgili ilgi alanlar için kullanabilirsiniz. Bilgisayarınızı bir süre terk ettiğinizde başkalarının kullanmasını istemeyebilirsiniz. Uzaktayken programı kilitleyebilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Rambox