Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
mrViewer ikon

mrViewer 6.2.3

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

mrViewer – Resim ve Video Görüntüleme Aracı

 

mrViewer, resim görüntülerini açmak ve video dosyalarını oynatmak için kullanılan kompakt bir Windows yardımcı programıdır.

Bu taşınabilir bir program olduğundan, Windows Kayıt Defteri’nde herhangi bir iz bırakmadığını belirtmek önemlidir. Herhangi bir USB flash sürücüye veya diğer cihazlara kopyalayabilir ve kurulum adımlarından geçmek zorunda kalmadan bir video oynatıcı ve resim görüntüleyici kullanmaya ihtiyaç duyduğunuzda yanınızda götürebilirsiniz.

Program, şu dosya formatlarıyla çalışır: BMP, JPG, PNG, PSD, MAP, DPX, MP4, MPG, MOV, AVI, DIVX, WMV ve diğerleri. Düzen çok sezgisel değildir, bu nedenle her bir yerleşik parametrenin işlevini anlamak oldukça güçtür. Ancak, bu araçta bulunan seçenekler hakkında size bazı ipuçları vermek için araç ipuçlarına güvenebilirsiniz.

Kullanıcılara dosyaları yalnızca birincil panele sürükleyip bırakarak veya yerleşik göz at düğmesini kullanarak ekleme imkanı sunar. Dahası, kare hızını belirlemenize, geçerli video seçimini oynatmanıza veya durdurmanıza, klibin başlangıç ​​veya bitiş konumuna atlamanıza, ses seviyesini ayarlamanıza, RGB değerini değiştirmenize ve gama ve pozlama seviyelerini ayarlamanıza izin verilir.

Uygulama, yeniden atanabilen kısayol tuşları için destek sunar ve tüm süreç hakkında bir günlüğü görüntülemenize, tam ekran moduna geçmenize, aracın diğer yardımcı programların üstünde kalmasını sağlamanıza, bir histogramı analiz etmenize ve bir kalem kullanmanıza olanak tanır görüntüleri düzenlemek için. Son olarak, her bir öğe hakkında ayrıntılı bilgileri, yani dosya adı, boyut, en boy oranı, gama, format, bellek, sıkıştırma, oluşturma tarihi ve diğerlerini görüntüleyebilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

mrViewer