Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

VideoGet 8.0.7.133

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

VideoGet – Popüler Video İndirme Programı

 

VideoGet , sabit diskinize çeşitli formatlarda kaydetmek için YouTube, Google, Yahoo, MySpace, DailyMotion ve diğer birçok web sitesinden video indirmek için kullanacağınız gelişmiş bir uygulamadır. Çıkış ses ve video özelliklerini özelleştirmenizi sağlar.

Kurulum ve arayüz

Yükleme sırasında dikkat çeken tek husus, aracın, temel dosyalardan ayrı olarak, hızlı video indirmeleri için Internet Explorer ve Firefox için eklentiler oluşturmayı teklif etmesidir.

Arayüz söz konusu olduğunda, düzgün bir şekilde organize edilmiş bir yapıya sahip, kullanıcı dostu bir pencere seçer; burada bir bağlantı ekleyebilir ve VideoGet‘e bunu otomatik olarak tanımlaması için talimat verebilir veya bu konuda sorunlarla karşılaşırsa alanı seçebilir.

Dönüştürme için kapsamlı dosya türü desteği

Desteklenen çıktı profilleri söz konusu olduğunda .mpg (MPEG1, MPEG2), .avi (DivX, XviD, AVI), .wmv, .webm, .flv, .rm, .3pg, DVD, VCD ve SVCD’yi destekler. Ayrıca, Samsung, HTC, Motorola, iPhone, iPod, iPad, AppleTV ve diğer cihazlarda oynatmak için klipler hazırlayabilir, ses akışını çıkarabilir ve .mp3, .wav, .ogg veya .aac olarak kaydedebilir.

Ses ve video ayarları

Çıkış ses ve video parametrelerine gelince, tercih edilen genişliği ve yüksekliği (96×72 ila 1920×1080 piksel arasında), ses kalitesini (12 ila 320 kps arasında), ses ve video kodlayıcıyı, örnekleme hızını (8000 ila 48000 Hz aralığında) seçebilirsiniz, kare hızı (15 ila 30FPS arasında), kalite (100 ila 10000 arasında) ve kanal modu. Aksi takdirde, kare hızıyla birlikte yalnızca genişliği ve yüksekliği seçmek için gelişmiş ayarları gizleyebilirsiniz.

Genel program ayarları

Görev listesi TXT veya XML biçiminde kaydedilebilir. Genel ayarlarla ilgili olarak, başka bir kullanıcı arayüzü diline ve temasına geçebilir, VideoGet‘i müdahaleci olmaması için tepsiye simge durumuna küçültebilir veya yüksek kaliteli YouTube kliplerini otomatik olarak indirmesini isteyebilirsiniz (uygun olan her yerde).

Ayrıca, indirilen videoları çıkışta görev listesinden kaldırabilir, bağlantı eklemede otomatik indirmeyi başlatabilir ve görev tamamlandığında otomatik olarak kapatabilir, İnternete bağlanmak için bir proxy yapılandırması uygulayabilir, dönüştürücü işlem önceliğini değiştirebilir, aynı anda indirme için maksimum video sayısını değiştirebilirsiniz. ve dönüştürme işlerinin yanı sıra varsayılan geçici klasörü değiştirir. Tüm bu seçenekler her zaman varsayılana geri yüklenebilir.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

videoget-big