Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Hard Disk Sentinel Professional ikon

Hard Disk Sentinel Professional for Linux 6.10

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
  • Ana Sayfa
  • Linux
  • Hard Disk Sentinel Professional for Linux 6.10
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Hard Disk Sentinel Professional for Linux – Harddisk İzleme Yazılımı

 

Hard Disk Sentinel Professional for Linux,  HDD / SSD / SSHD (hibrit) sürücülerin mümkün olan en yüksek desteğine sahip bir sabit disk izleme yazılımıdır.

Programın amacı, sabit disk sürücüsü sorunlarını bulmak, test etmek, teşhis etmek ve onarmak, SSD ve HDD sağlığını, performans düşüşlerini ve arızalarını raporlamak ve görüntülemek. Sabit Disk Sentinel, bilgisayarın içindeki veya harici muhafazalardaki (USB / e-SATA) sabit diskler ve yarı iletken diskler hakkında açıklamalar ve  raporlar verir. Değerli verilerinizin maksimum güvenliğini sağlamak için birçok farklı uyarı ve rapor seçeneği mevcuttur.



Yazılım, sağlık, sıcaklık ve tüm S.M.A.R.T. dahil olmak üzere sabit disk sürücüsü / HDD durumunu izleme imkanı sağlar.. (Günümüzde çoğu sabit diskte, katı hal disklerinde ve hibrit disklerde (SSHD) yerleşik Kendi Kendini İzleme, Analiz ve Raporlama Teknolojisi) değerler her disk için geçerlidir. Ayrıca, karşılaştırma ölçütü olarak kullanılabilecek veya olası sabit disk hatalarını, performans düşüşlerini tespit etmek için kullanılabilen disk aktarım hızını gerçek zamanlı olarak ölçer.

Yazılım güzel bir arayüze ve sezgisel bir düzene sahip. Bu uygulamanın karmaşık ve gelişmiş işlevlerini göz önünde bulunduran basit kullanıcı arayüzü, yazılımın neler sunabileceğini daha iyi anlamanıza yardımcı olur. Ana pencereden seri numarası, arabirim, model kimliği, ürün yazılımı revizyonu, sektör sayısı ve diğer birçok ayrıntı gibi disk sürücünüzle ilgili karmaşık bir veri listesi de görebilirsiniz. Ayrıca, transfer oranıyla ilgili gerçek zamanlı bilgileri kontrol edebilirsiniz.

Hard Disk Sentinel Professional