Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Warzone 2100 ikon

Warzone 2100 4.0.1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz Oylanmadı)
Loading...

Warzone 2100 – Strateji Savaş Oyunu

 

Warzone 2100 , bir Sci-Fi ayarıyla gerçek zamanlı bir strateji oyunu yaratma amacına sahip, güzel bir küçük projeydi. O zamandan beri, topluluk tarafından ele alınmaya ve geliştirilmeye bırakıldı ve ne yazık ki, çok fazla gelişme görmedi. Şu anda, bu çok basit ama yine de iyi bir RTS.

Neredeyse kaybolan bir gezegeni yeniden inşa etmek için savaşın

Oyunda düşmanı nükleer olaylarla neredeyse yok olduktan sonra gezegeni yeniden inşa edebilmek için geri püskürtmeye çalışan bir grup olan Proje olarak oynuyorsunuz.

Oyun, hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modlar sunar; bu oyunda biraz keyif almak istiyorsanız, bunlardan ilki en güvenli bahsinizdir. Başka biriyle oynamaya karşı hiçbir şey yok, sorun oynayacak birini bulmak. Bu oyun RTS oyunları arasında en popüler olanı değil. Kampanyada, yeni ve daha zorlu tehditlerle yüzleşebilmeniz için çevrenizdeki dünyayı açan bir dizi görevi takip edeceksiniz.

Bağımsız bir oyun kadar iyi olan çok basit bir RTS

Görsel açıdan Warzone 2100 etkileyici olmayacak. Oyun bakış açısından da etkileyici olmayacak. Fakat bazı iyi özellikler sunsa da hemen hemen her yönüyle çok basit bir oyundur.

Kampanya boyunca, birimleriniz eserleri ortaya çıkaran bir dizi yapıyı yıkacak. İkincisi incelenir ve size özel birimler ve gelişmiş binalar oluşturmak için kullanılabilecek yeni teknolojiye erişim sağlar. Çoğu RTS oyununun aksine,  parça parça bir tank inşa edebilirsiniz. Elbette, o kadar karmaşık değil ve bileşenleri toplamak biraz zaman alıyor, ancak yine de güzel bir özellik.

Warzone 2100

 

 

 

Yazan: meto

Warzone 2100 4.0.1 YAPILAN YORUMLAR