Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
R-Undelete ikon

R-Undelete 6.7 build 180011

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

R-Undelete – Silinen Dosyaları Kurtarma Programı

 

R-Undelete , bilgisayarınızdan silinen dosyaları geri getirmek için yardımcı olabilecek güçlü bir yazılımdır.

Bu araç, taşınabilir bir ürün olarak da kurulabilir. Böylece, çıkarılabilir bir cihaza yerleştirebilir ve herhangi bir bilgisayarda çalıştırabilirsiniz. Daha da önemlisi, Windows kayıt defteri girdileriniz etkilenmeyecektir. Programın ara yüzü basit ve sezgiseldir. Aramak için bir birim seçerek başlayabilirsiniz. Her aygıtın veya diskin etiketini, türünü, başlangıcını ve boyutunu kontrol edin.

Artık hızlı bir tarama veya kayıp dosyalar için ayrıntılı bir tarama arasında arama türünü belirleyebilirsiniz. İkinci seçenek dosya türlerini seçmenize izin verir (örn. Grafikler, yazı tipi, multimedya, arşiv). Tarama işlemi tamamlandıktan sonra, dosyaları gerçek klasör yapılarına, uzantılarına ve ayrıca oluşturma, değiştirme veya erişim tarihine göre sıralayabilirsiniz.

Böylece dosyaları önizleyebilir, bir arama işlevi kullanabilir, bir dosya maskesi (örneğin boş klasörler, silinmiş veya mevcut dosyalar) tanımlayabilir ve kullanabilir, sürücü dosyalarını yeniden açabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. Kurtarmak istediğiniz dosyaları seçtiğinizde, çıktı hedefini belirlemek ve gelişmiş kurtarma seçeneklerini yapılandırmak için bir sonraki adıma geçebilirsiniz. (örn. Gerçek klasör yapısını veya seçilen klasörün tüm içeriğini, belirtilen dosya maskesini göz ardı ederek kurtarın, yapmayın) gizli ve sistem özniteliklerini kurtarın).

Program, hızlı tarama modunda bir görevi hızlı bir şekilde bitirir, ancak ayrıntılı arama durumunda bunu yapması çok uzun sürer (seçilen birimin boyutuna bağlı olarak). Düşük ila orta miktarda sistem kaynağı kullanır.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

R-Undelete